Statistisch

Hier komen alle statistische gegevens die we per persoon vonden

Emmy Louage

Over thuisloosheid zelf heb ik niets gevonden. Over Armoede in België heb ik een recent PDF document gevonden die opgesteld is door FOD- ECONOMIE-ALGEMENE DIRECTIE STATISTIEK EN ECONOMISCHE INFORMATIE en die ik vond op STATBEL

PDF Armoede In België


Judith Maertens

Het onderwerp 'thuisloosheid' is moeilijk te vinden, maar 'armoede' komt wel geregeld terug in de statistieken. Ik koos een PDF bestand over "WIE is nu arm in België?", dit document werd samengesteld door FOD - Economie - Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie. Ook ik vond dit pdf bestand op STATBEL

Wie is er arm in België?


Tom Persyn

Deze gegevens gaan over het aantal vrouwen die thuisloos zijn maar ook over het aantal allochtonen die thuisloos zijn.
Op deze pagina kan je nog doorklikken naar andere sites waar meer statistische gegevens te vinden zijn. Ik vond deze info via Vrind.

Thuisloze is allochtoon en vrouw


Marieke Thielemans

Zoals de meeste, vond ik ook geen recente informatie over 'thuisloosheid'.
Ik vond wel gegevens over een algemeen verslag over armoede. Deze gegevens vond ik via Vrind. Er staan verschillende linken op die meer informatie geven over de armoede.

Algemeen Verslag over Armoede


Emmelien Cocquyt

Na lang zoeken op de site, heb ik uiteindelijk niets gevonden over het onderwerp thuisloosheid. Ik heb dan maar zoals de anderen ook informatie gezocht rond armoede.

De statistiek naar inkomens en levensomstandigheden


Lisa Meulenbergs

Het is niet gemakkelijk om statische gegevens te vinden over Thuisloosheid, dus heb ik ook informatie gezocht rond armoede.

Belgische resultaten uit SILC 2005

Frie Gerard

armoede en uitsluiting

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License